-->

Portálunk, felelőtlenül egy olyan állítást fogalmazott meg, amely az alapos kutatói munka hiányában, sajnos - a valós tényeket nélkülözve - tévesen került közlésre! Ez nem csak nekünk, hanem minden internetes médium számára intő példaként kell szolgáljon. Kérjük, figyeljenek oda! De tényleg figyeljenek oda!

Azonban jeleznénk, hogy amennyiben kormányzati szervektől kapnának hivatalosnak tűnő reklamáló levelet, úgy kizárólag a gov.hu-s és a mo.korm.hu-s emailcímekről érkezőket fogadjanak el.

Vigyázzanak: a citromail.hu, freemail.hu, és t-online.hu címek megtévesztőek lehetnek. Előre is köszönjük minden olvasónknak a megértését, és kérjük alaposan olvassák el a lenti sorokat.

Üdvözlettel: hircsárda.hu



Tisztelt Szerkesztőség!

Hoffman Rózsa a focipályán is engedne buktatni címmel megjelentetett anyag az első szótól kezdve az utolsóig hamis tényállítás, ugyanis önök idézőjelben adtak közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. Az idézőjel használatával azt sugallták, hogy az államtitkár szavait szó szerint idézik. A megtévesztést fokozza, hogy illusztrációként egy létező – megjegyzem szerzői jogi védelem alatt álló - parlamenti ülésen készült képet manipuláltak. A fotó tulajdonosától az Index főszerkesztőjének tájékoztatása szerint a hircsarda.hu nem kért, és értelemszerűen nem kapott engedélyt a felhasználásra, tehát a szövegtorzításon túl ezzel is jogsértést követtek el. Ismételten a leghatározottabban felkérem Önöket, hogy az írást haladéktalanul távolítsák el.

Üdvözlettel:

Dobi Ágnes
a HEFMI Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense

Az alábbi helyreigazítás közzétételét kérem:

A hircsarda.hu Hoffman Rózsa a focipályán is engedne buktatni címmel megjelentetett írásában megtévesztő módon, szó szerinti idézetként adott közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. A jogsértő anyag eltávolításán túl, elnézést kérünk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium oktatásért felelős államtitkárától.

-->
-->
-->
süti beállítások módosítása