-->

"Csak akkor írok alá, ha úgy van, és általában úgy van." - fejtette ki Schmitt, aki a gyerekek kérésére rögtönzött moonwalk-bemutatót is tartott a tornateremben. A köztársasági elnök elmondása szerint nem mindenki vágja, hol van a legzsírabb buli a városban, és ha tudta volna, ezt is belefoglaltatja az alkotmányba. 

 

 

"Alap tutkeráj a buli, na csapjunk egy fullos aftert." - magyarázta a budapesti Szent Margit Gimnáziumban adott fogadóóráján a köztársasági elnök. A helyiek kedves üzenettel várták Schmitt érkezését, szavaival pedig még a helyszínre látogató Kanye West is egyetértett. A sztár elmondása szerint Barack Obama amerikai elnök sokat tanulhatna magyar kollégájától. 

 

Az ünnepség Fluor-karaoke előadással ért véget, a köztársasági elnök ragaszkodott hozzá, hogy a színpadra kirendelt kicsi lány is énekelhessen. "Az a kamugép SP is csak szúrná a tinilányok csúnyáját, full kam az egész csávó" - válaszolt egy közönségből jövő, monogramrokonáról szóló kérdésre a köztársasági elnök, majd elhajtott 1964-es Chevrolet Impalájával.

-->
-->
-->
süti beállítások módosítása