--> A hír nyilvánosságra kerülése óta már a nagyáruházak is reagáltak, így 30%-os só, cukor és kenyér akció van az Auchanban és a Tescóban, míg az OBI áruházak felkészültek az újjáépítés utáni rohamra. Roland Emmerich, neves világvége szakértő is nagy stábbal készül az eseményre, hiszen elképzelhető, hogy a folytatást rá fogják bízni.

A Mokka című műsorban Orbán Viktor bejelentette, hogy Világvége kormánybiztos jelöltek ki Simicska Lajos személyében, aki az értékek biztonságba helyezéséről fog gondoskodni. Réthelyi Miklós minisztériumának működése holnaptól szünetel, mivel valószínűleg nem lesznek emberi erőforrások. A fővárosban lezárták a Kós Károly sétányt és nem lehet az Üllői út Ferenc körút sarkán balra fordulni. A BKV járatai szokott útvonalukon, de az ünnepnapokon szokásos menetrenddel szállítják az utasokat.

Orbán Viktor holnap reggel mondja el beszédét, míg Kósa Lajos és Szijjártó Péter még a kora délutáni órákban beszél a svájci frank hitelesekhez. Az LMP szerint a fenntartható világvége az emberiség feladata, míg Morvai Krisztina remélte, hogy senkinek sem lövik ki a szemét. Az MSZP reméli, hogy a kormány vállalni fogja a felelősséget. A KDNP elnöke imára szólította fel hazánk lakosságát.

Az EU illetékesei közül egyedül Jose Manuel Barroso nyilatkozott, aki elmondta, hogy Európában most végleg eltűnhetnek a határok. Obama elnök egy titkos bunkerből intett búcsút az amerikai népnek, míg Angela Merkel a zárt bunker elől a németeknek.

-->
-->
-->
süti beállítások módosítása