-->

Az 1000 fős mintán végzett kutatás igazolta ugyanakkor, hogy a papság viszont segíti a pedofília, a homoszexualitás és a pszeudo-transzveztitizmus kialakulását, és a magányosan töltött esték, a számos temetés és a hitvesi csókok egyaránt szerepet játszanak a személyiség torzulásában. A kutatásban szereplő hajlamosító tényezőknél ugyanakkor meglepetten tapasztalták, hogy a mintában felülreprezentáltak voltak a politikusok, Elton John és Roman Polanski.

A kutatók szerint jól jelzi az alaptézis hibásságát, hogyha valóban csak ezek a genetikai tényezők játszanának szerepet, akkor Boy George-nak kéne lennie a pápának, holott erről szó sincs.

A kutatók más összefüggéseket is vizsgáltak, így például a tömjén és a bor egymásra hatását a tudatmódosításban, illetve egy 100 fős csoportnak két héten keresztül a fülébe harangoztak és orgonáltak felváltva, illetve idős nőket énekeltettek rájuk közelről, azt feltárva, hogy ezek a tényezők vajon milyen hatást gyakorolnak a normál pszichéjű alanyokra.

A kísérlet megdöbbentő eredményt hozott: a 100 főből 96-nak volt szüksége gyógyszeres kezelésre, 4 főt pedig csak Richard Cleyderman jegyekkel lehetett lecsillapítani.

-->
-->
-->
süti beállítások módosítása