Új sport született: a bóvling
2011. november 25. írta: Patkó Bandi Rovat: gazdaság nem labdarúgás

Új sport született: a bóvling

Használhatatlan állampapírokkal és eladhatatlan kincstárjegyekkel játszák, főleg bóvlinak minősített országokban.

A bóvlingot egy 93 ezer négyzetkilométeres, többé-kevésbé sík pályán játszák. A támadó játékos először fülkeforradalmat (ejtsd: szabadságharc) hirdet, majd unortodox módon államosítja (ejtsd: lenyúlja) a nyugdíjpénztárakat (ejtsd: Selmeczi Gabriella). Ha sikerült ez a csel, akkor a támadó azonnal alkotmányozni kezd (gól). A bóvling furcsa szabályai szerint a bíró is a támadóval van, így az az alkotmányt hamarosan aláírja (öngól). A védekező csapat az ellenfél akcióit diplmáciai táviratokkal és hitelminősítők általi leminősítéssel próbálja visszaverzni, de mindhiába – a támadó sikerét nem az eredmények, hanem az eredményjelző feletti irányítás biztosítja.

A bóvlingban nagy szerepet kapnak külföldi valuták, amikben érdemes eladósodni, mert a támadó csapat senkit nem hagy az út szélén. Ennek a kurvák örülnek a legjobban (lásd még: Fidesz frakció).

A bóvlingban, mint a szájkarate parlamentáris változatában, sokféle taktika alkalmazható. Tipikus megoldás a fejre mért adócsökkentés, aminek hatására jóval több adót kell fizetni, vagy egyes adónemek eltörlése, illetve nem, illetve de, illetve nem, illetve de, na jó legyen 37%.

Az így megzavart ellenfelet ezután már elég csak hárombetűs intézménynek nevezni, várni pár napot, hogy az ellenféltől megkapjuk az BBB- minősítést és máris megnyertük a bóvlingot.

A bejegyzés trackback címe:

http://hircsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr993410364

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért volt hülye ötlet az Euró bevezetése? 2011.11.26. 15:01:46

Európának most meg kell mentenie, ami az Euróból még menthető, bármi áron. És minthogy a válság folytatódik, egy dolog teljesen világossá vált: egy évtizeddel ezelőtt, amikor bevezették, túl hiszékenyek voltak....

Trackback: Védelemre, szorulunk 2011.11.26. 14:46:44

Hát bekövetkezett. A szokásos péntek esti bóvlingozásra hívó sms ma rosszul mutat a telefonok kijelzőjén, és jobbra-balra dűlő bábukat sem akarunk látni. Különben is, az egész hét tele volt köddel meg ködösítéssel, javítani kell majd a hangulatunkon. H...

Trackback: Új sport született: a bóvling 2011.11.25. 17:44:31

Használhatatlan állampapírokkal és eladhatatlan kincstárjegyekkel játszák, főleg bóvlinak minősített országokban.

Trackback: Beégett a Moody's 2011.11.25. 17:07:01

Magyarország helyett Botswana leminősítéséről küldtek információkat az ATV-nek.

Trackback: Beégett a Moody's 2011.11.25. 17:07:01

Magyarország helyett Botswana leminősítéséről küldtek információkat az ATV-nek.

Trackback: A "Tedd A ánuszszaggató Seggembe" Fideszben már zúgolódnak Matolcsy ellen 2011.11.25. 15:37:17

 Kifele még nem mutatják, de a szopósállat nemzetgazdasági miniszter elmúlt napokban bemutatott szereplése erősen masztizta a fideszes képviselők lojalitását. A képviselők közül egyre többen értetlenkednek, hogy miért a „fantaszta” ...

Trackback: A "Tedd A ánuszszaggató Seggembe" Fideszben már zúgolódnak Matolcsy ellen 2011.11.25. 15:34:39

 Kifele még nem mutatják, de a szopósállat nemzetgazdasági miniszter elmúlt napokban bemutatott szereplése erősen masztizta a fideszes képviselők lojalitását. A képviselők közül egyre többen értetlenkednek, hogy miért a „fantaszta” ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

agent_x 2011.11.25. 14:23:12

Ezentúl csak olyan híreket olvasok, amit még meg sem írtak?!

Tojáslikőr 2011.11.25. 14:27:40

Az Alkotmánybíróság hétfőtől székhelyén, Esztergomban látja el a feladatát. A joghézagot keresik, amit Ténytényi EVA-nál vélnek megtalálni.

Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz) 2011.11.25. 14:37:20

Nem tetszosz játszosz, egyoldalosz kormányosz.
Nuku vérszosz, talánosz nyugdíjosz szőkosz pénztárosz menszosz.

tippmixx 2011.11.25. 14:40:27

A játékot a keleteurópa számára külön vert euróban lehet játszani. A pénz arról ismerhető fel, hogy a közepe lyukas és a keleteurópából származó árúkért ebben fizet (meg lyen ben is) a nyugateurópai eu testvér. A játék állandóan változó szabályait a hitelminősítők határozzák meg. Kivétel a dúsgazdag sikeres szlovákok akiknek sikerült megsegíteniük a csóró görögöket.

Szomjas Gödény · http://szomjasgodeny.hu/ 2011.11.25. 14:41:02

Mivel kenyere már nem lesz a népnek, szükséges lesz javítani a cirkusz minőségén, legalább kommunikációval. Pl:

A magyar labdarúgó válogatott kijutott a labdarúgó Európa-bajnokságra, miután megnyerte a selejtezőcsoportját Hollandia és Svédország mögött. A továbbjutásról az utolsó mérkőzés döntött, ahol a holland válogatottat 3-1 arányban győztük le. (Nálunk Gera volt eredményes, a hollandok gólját pedig Van Persie, Kuyt és Seedorf szerezte.)

Az MLSZ tájékoztatása szerint eddig mintegy kétmillió szurkoló igényelt jegyet a csoportmeccsekre. Az EB mérkőzéseit várhatóan az MTV-hez igazoló Rákay Philip fogja közvetíteni.

jenőke 2011.11.25. 15:06:52

A nagyon precíz és pontos leírásban egy fordítási hiba esett bele! A bóvlingot egy 93 ezer négyzetkilométeres, de nem többé-kevésbé sík pályán játsszák, hanem m e d e n c é b e n ! !
Így válik érthetővé, hogy a játék végén ott áll mindenki pucéran és fülig eladósodva, ezért a vizet is leeresztik. A villanyt pedig nem az utolsó, hanem volt (és amper) gyár kapcsolja le.

Lendvai Ildi néni 2011.11.25. 15:09:52

kétszázhússzal betonfalnak csapódott a ródlink
tökeinkkel tekéznek , jó játék a bóvling
nem számít, hogy vasalóval basztak minket szájba
majd eladjuk a selmecit prostinak svájcba
ha szorgalmasan rodázik, s tűri a fáradságot
száz év alatt összabassza az államadósságot
kétszázhúszal szopóágra állt az egész ország
tekintetes matolcsinak szarhatnánk egy tortát
egészségedre! - mondanánk - te szemtengely-király
ha megzabáltad még néhány tökönrúgás is jár
és ha viktor kihúzza kezét a matolcsi valagából
kiderülhet, nem is jobb kéz, csak egy kesztyűsbáb volt

netlovetta 2011.11.25. 16:53:04

Egy vitz a Horthy-korszakból:

Horthy korszakból.

- Roosevelt Elnök Úr, Magyarország hadat üzent!
- Hmm, hol is van az ország, valahol a Balkánon?
- Nem, Közép-Európában?
- És milyen az államformája?
- Királyság, Elnök Úr!
- És hogyan hívják a királyt?
- Nincs királyuk, egy tengernagy vezeti az országot.
- Tengernagy? Nem is tudtam, hogy Közép-Európában van tenger.
- Nincs is, Elnök Úr, Magyarországnak nincs tengere.
- Jaa, ahol ennyi hülye él az nyugodtan hadat üzenhet.

netlovetta 2011.11.25. 16:54:01

mínusz egy "Horthy korszakból." (benne felejtettem a pastéba bocs)

Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz) 2011.11.25. 17:35:03

@Lendvai Ildi néni:
Inni sok tequila, hogy szőke Gabriellosz arkangyalosz fallosz megb@szosz.

Lendvai Ildi néni 2011.11.25. 17:42:28

@pécsiszál: rendkívül jól tetted, mert nekem sincs lementve egyik sem és ha a TEK bezáratja a HCS-t (ájemef-bérencség vádjával) akkor ugrott a magaskultúra a picsába. megjegyzem kedvenc Wass Albert szösszenetem nincs a kupcban. a képeket is mentsd le, anélkül lófaszt sem ér a vers. összenőttek mint két kicsi pedo.

Lendvai Ildi néni 2011.11.25. 17:48:01

@Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz): ha az ember annyi tekilát ivott, hogy a manyup-anyut is meghágná, akkor már úgysem áll fel a hancúrléc, illetve a delikvens exitál alkoholmérgezésből kifilyólag.

pécsiszál · https://docs.google.com/document/d/12jiHkRqUDkIYSLLGQyUpO-Sr46iY6biTRmdCFFbNi_g/edit 2011.11.25. 17:59:04

@Lendvai Ildi néni: Ezek csak a novemberiek, mert hiába van péntek attól még valamennyit dolgozni is kell, hétvégén reményeim szerint nagyobb időintervallumot is fel tudok dolgozni. Mellesleg Halál megdöglesz kinyírunknak is van meglepetésem: docs.google.com/document/d/17PnOO6fFXz-YMCF5Dmwocoic6em-AkHv0n0Dpo8Xq3Q/

Nyuggervadász 2011.11.25. 19:02:10

Most hallottam az esti hírekben, hogy az esztergomi fideszes frakciót rendőröknek kellett kimenteni, mert lincshangulat alakult ki.

ornagy50 2011.11.25. 19:39:14

@nyuggervadász: Gondolom a zsék milyen lelkesek voltak.

Nyuggervadász 2011.11.25. 20:01:25

@ornagy50: @Boli:
A helyzet abszurd mivoltára ékes példa: az üvöltöző tömegnek az egyik fideszes képviselő azt ordibálta vissza, hogy ez a helyzet Tétényi Éva miatt alakult ki! Ja, és a (fideszes) képviselő testület u t a s í t o t t a a polgármester asszonyt, hogy rendezze a közüzemi számlákat, és legyen végre rend a városban.
Hát, a pofám leszakad!

frocli 2011.11.25. 20:10:08

@netlovetta:

Ez nekem személy szerint egyik kedvenc történetem, mivel mindennél beszédesebbnek tartom a magyar sorsról és lélekről. Olvastam-kutattam utána, - nos, csak hogy megőrizzük hitelességünket ezen a komoly portálon, - a II. világháború alatt a korabeli anekdota így szölt:

"Amikor a magyar hadüzenetet átadták az USA külügyminiszter helyettesének, meg kellett néznie a térképtárban, hogy hol is van Magyarország, mert nem tudta. Ezután fogadta a magyar nagykövetet.

– Mi Magyarország államformája?
– Királyság.
– És ki a a király?
– Az momentán nincs.
– És ki van?
– Horthy Miklós ellentengernagy őfőméltósága.
– Értem, tehát van tengerük.
– Nincs.
– Van területi követelésük az USA-val szemben?
– Nincs.
– Kivel szemben van?
– Romániával szemben.
– És mért nem hajtják be rajtuk?
– Azt nem lehet, mert ők a szövetségeseink!
– Értem, - mondta a külügyes, és ezután átvette a hadüzenetet."

Egyes verzió szerint a későbbi elnök, Harry S. Truman volt a szóbanforgó amerikai diplomata, - bár tagadhatatlan volt humorérzéke, nem valószínű, hogy így történt, s az anekdota a jellegzetes pesti humor szüleménye.

A hadüzenetet - ténylegesen - Bárdossy miniszterelnök 1941. december 12-én közölte a budapesti amerikai nagykövettel (Helbert C. Pell). Az USA - tudván, hogy ez csak német nyomásra történt, - nem is vette olyan komolyan ezt, csak fél évvel később, 1942. június 5-én üzent hadat nekünk.

Kőmíves Kelemen · http://mekk-elek.blog.hu/ 2011.11.25. 20:10:40

Követelem a nevemet a szerző mellett feltüntetni, mert a bóvlingot én találtam ki :P

vastagbőrön kommenteltem:
Kőmíves Kelemen · mekk-elek.blog.hu/ 2011.11.25. 13:54:37
Matolcsy saját show-t kapott az RTL-en, Bóvling címmel. Sportműsor lesz, Fideszes kádereket várnak a bábu szerepére.
Enrico, troll ellenpólus, vidéki már ott vannak.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2011.11.25. 20:12:31

Ennek több értelme van, mint a Matolcsy nyilatkozatainak.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.11.25. 20:15:22

@nyuggervadász: Szégyen ez a csürhe...
Jobban tennék, ha azt a rendőri védelmet állandóra kérnék!
Egyébként érdekes kísérlet zajlik Esztergomban! Erre számíthatunk majd a narancskomcsi elvtársaktól országosan is? Akkor nagyon kevés a rendőr, már most...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.11.25. 20:17:25

@Kőmíves Kelemen:
Egy fa.za nagy vasgolyót én felajánlanék a játékra... Nekem megéri! :))

frocli 2011.11.25. 20:20:03

ja, magához a cikkhez pedig annyit:

zseniális, pusztán annyi maradt ki belőle, hogy a bóvling Európa bajnokságon - a futballal (Viktor!!!) ellentétben - végre egy súlycsoportba kerültünk az olaszokkal, portugálokkal és görögökkel

Nyuggervadász 2011.11.25. 20:35:49

@Boli:
Biztos vagyok benne, hogy országos szinten sokkal vadabb dolgok lesznek!
Törvényileg már száz évre bebetonozták magukat, ergo a harci állásaikat az utolsó csepp vérig védeni fogják.
Esztergom csak "előjáték" : tesztelik a lakosságot, hogy meddig lehet feszíteni a húrt.

Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz) 2011.11.25. 21:16:55

@Boli:
Lenni Mexikosz jó játék, Peonza.
Lehet penderíteni.
Sok lúd disznót agyonb@szosz.

netlovetta 2011.11.25. 21:21:48

@frocli: Köszönöm. Ezek szerint az akkori urbánusok jó részének már akkor se teccett Horthy-rencer:)

netlovetta 2011.11.25. 21:24:22

@Boli: Állítólag volt ott néhányaknál szívlapát is. Aztán a rohamrendőrök szépen "elvezették" a Meggyes-bagázst:D

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.11.25. 21:35:37

@netlovetta:
Ideje lenne!
Sittre Meggyes! No meg a haveri köre! :DD

messi-asz 2011.11.25. 22:54:17

"a Múdi'z leminősítését követően"

minden hír így kezdődik... akkor ezen miért mi izgulunk ha őket minősítették le... ez a szép magyar nyelv... mi nem tudunk veszteni...

ZBR 2011.11.25. 23:32:15

Eltévedtem, bsszátok meg. keresem azt a fasza kis álhírportált. Ide kis van írva, hogy az. Erre bazmeg, itt egy teljesen valós, IRL cikk. Van hozzá URL is. Mifaszvan?

sapuh 2011.11.26. 00:02:24

Jó cikk, de valamiért mégsics kedvem nevetni :(

húzzad neki shakespeare 2011.11.26. 07:05:45

Ezek vastagon kimeszelték kakival a hasziendát.

öreg rája · http://ezsemaz.blog.hu/ 2011.11.26. 07:36:53

Kósa szerint a kínai szakértők cáfolják a leminősítés jogosságát. A hírre a piac is gyorsan reagált,már lehet hallani bizonyos hangokat: "kici nad öcca folint nemdága oco boovl inget teccék,cámla ninc "

Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz) 2011.11.26. 07:44:38

@Lendvai Ildi néni:
Rossz nő nincs, ha sok a pia. De van füle amiben lehet kapaszkodni. Olyan Mónika Lukinszki módra.

winnie the poh 2011.11.26. 07:55:52

@jenőke: A medence területe 330 ezer km2, ennek a 93 ezer km2 területű közepén játsszák a meccset. Azt beszélik, régen a teljes medence területe játéktér volt, csak az akkori (most védő) csapat lobbijára lecsökkentették.

pitonkigyo 2011.11.26. 08:15:46

A csapatok gyakran megviccelik egymást - csontvázakat helyeznek el egymás öltözőszekrényeibe.

tobias2 2011.11.26. 08:50:45

@tippmixx: "A játékot a keleteurópa számára külön vert euróban lehet játszani." Hát, ahogy kinéz, a vert euró már most is szemlesütve sunnyog a kutyaólban.

ürügyminisztériumi álamszitkár 2011.11.26. 09:17:59

Visszautasítjuk a hírbe rejtett burkolt lázító kitételeket, mint pl. Selmeczi Gabriella ejtésére való felszólítást!

A játékszabályok leírásából hiányoljuk azt az igen fontos elemet, hogy ha bármelyik (fideszes) csapat (ön-)gólt lő, azonnal újraírhatja a játékszabályokat, tetszőleges időre előre bebetonozva (1 perc - 40 év).

Aszongyaja Zanyósom 2011.11.26. 09:19:51

Hajjaj, mit fog ehhez szólni a Zannamária!

Ezt a hírt én ellátnám 18-as karikával, és a Heti póz rovatban jelentném meg...

czejp (törölt) 2011.11.26. 09:38:19

Csak megjegyzem, hogy ha a lakosság több mint fele BAR listás , akkor a mostani leminősítésünk nem is olyan rossz.

Ma Shin Chen 今天没有 2011.11.26. 10:00:50

@Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz): Szelmeci Gabi nem szá, ajándék barbi, de áfászámla ész nugdíjszámla ninc!

Dour. 2011.11.26. 10:01:24

@czejp:
A másik majdnem fele bár listás, de soha nem is dolgozott.

Aszongyaja Zanyósom 2011.11.26. 10:10:06

@nyuggervadász: Az semmi! Előző este a Hírcsárdán, izé... A Hírtévén mondták, hogy másnap leül tárgyalni Tétényi Éva meg a mega-képviselőtestület. A vicctévé bemondta, hogy a zesztergomiak jelezték, ők is ott lesznek!

Nem vagyok a szavak embere, nehéz olyan szépen fogalmaznom, mint egy hírtévés stand-up komikusnak. De a hírből tisztára az jött le, hogy a zesztergomi polgárok fenyegetik Tétényi Évát, és nyomást gyakorolnak rá, hogy engedjen.

Meglepő volt ezután, hogy a rohamrendőröknek kellett kimenekíteni a képviselőket... Végül is, engedett: beengedte a rendőröket a képviselőkért...

ürügyminisztériumi álamszitkár 2011.11.26. 10:22:29

@frocli: Ezen bátor hadüzenetéért kapta meg Vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr őfőméltósága a dicsőséges "The Mouse That Roared" elismerő címet.

Jelenlegi Mini. elnökünk azért küzd, hogy ezt az 1944. előtt kivívott hősi rangot visszanyerje. Cserébe a Roosevelt nevét tartalmazó utcanév-táblákat is készek vagyunk visszaszolgáltatni!

Ottis van Doogom 2011.11.26. 10:28:49

@öreg rája: My sweet home akar vásárolni Hungarian államkötvény. Én hazám papírhiány, nekem van good offer magyar papír per kilotonna. Deal? New deal?

csárli hárper 2011.11.26. 10:33:19

"Ennek a kurvák örülnek a legjobban (lásd még: Fidesz frakció)."

zseniális! :)

Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz) 2011.11.26. 10:34:23

@Ma Shin Chen 今天没有:
Mit mondott szőke bosz? "Áá faszosz szám"?
Nekünk lenni nagy országosz, itt nekik pici országosz, nagy Gebosz. Nekünk lenni azték, itt lenni tékoz. Én szívni kecskosz vérszosz, fidosz szívni népvérosz. Értosz?

tobias2 2011.11.26. 12:14:36

今天没有: Ez úgy szól, hogy Shin Chen Me Yo. A Ma Shin Chen az 骂使你沉

fetyisob 2011.11.26. 12:26:30

ezek csak alkotmányoznak kokit és salert osztanak közben a romanok röhögve elhuznak meletunk!
egyetlen jó közgazdaszunk van ugy hivják hogy Bokros Lajos! neki koszonhetjuk hogy tiz evig ugy ahogy de jol eltünk! csak hogy ezeket a fantasztikus megszoritasokat Bokrossal egyutt szitok szová tették ezek a bárgyunapközisek orbán vezetésével! még a 300ft os vizitdijjat is sokalták a baromarcuak! nesze nektek 450ftos dizel 317ft euro 255ft os chf barom fidesz fanok

igényes 2011.11.26. 12:30:37

Járai Zsiga bácsi elérte, hogy jól kiszúrhatott a néppel!

Érdekes, Járai tartotta magasan a forint kamatokat és indította el közvetetten a devizahitelek térnyerését, akkor Matolcsy és a többi Fideszes teljes mellszélességgel kiállt a gyászhuszár mellett.

Járai kamat, kamat, kamat! Megkamatyolt minket, és micsoda csoda, temetkezési vállalkozó lett!

Melyik filmben hangzik el a következő mondat: "gyerekek könyörgöm akasszuk fel"?

Valahol Európában (A Horty korszak alatt/után)

A film a második világháború közben játszódik. Szereplői az árván, otthontalanul kóborló gyerekek, akik bandákba verődve járják az országot, és úgy tartják el magukat, ahogy tudják: élelmet lopnak. Hamarosan körözést adnak ki ellenük. Szerencséjükre találnak egy elhagyatottnak látszó várat egy kopár hegyen. A vár azonban nem lakatlan, Simon Péter egykori karmester lakja, aki a világtól megcsömörödve, magányosan él itt. A gyermekek először idegenkednek a felnőttől, ám hamarosan megbarátkoznak vele, sőt megszeretik őt. Simon ugyanis nem hazudik nekik, és nem csapja be őket, mint a többi felnőtt. Sőt, öntudatra ébreszti őket. Megtanítja nekik, hogy a szabadság a legfontosabb érték, melyhez minden embernek (így nekik) is joguk van. Együtt hozzák rendbe a rozoga várat, közben a francia himnuszt fütyülik. A gyermekek azonban lebuknak, és elfogatásukra több felnőtt is megindul. A szabadságukat nem kívánják feladni, harcolnak érte, és el is űzik a felnőtteket, ám harc közben az egyik kisgyerek, Kuksi halálos sérülést szerez. Kénytelenek bevinni őt a faluba, holott tudják; így elfogják majd őket. Kuksi ugyan meghal, ám Simon a városból olyan rendelkezést hoz, amely a gyermekeket felmenti a kényszű rablásokból fakadó bűntetések alól, sőt, a várat is az ő tulajdonukba helyezi.

JohnHenry 2011.11.26. 13:07:44

fel kell kötnötök a gatyátokat, mert az élet errefelé mostanában sokkal hírcsárdásabb híreket produkál.

delvideki 2011.11.26. 13:13:19

fasza, nagyon fasza...

tobias2 2011.11.26. 13:24:32

@netlovetta: "Tengernagy? Nem is tudtam, hogy Közép-Európában van tenger." Bizony! Hamarosan szövetkezünk Görörországgal és Portugáliával, hogy FLOTTAkedvezményt kapjunk a törlesztésünkre!

regress 2011.11.26. 13:25:37

a szabályokról nem lehetne bővebben?mennyit ér orbán,matolcsi,lázár,ha kiütöm?

tamimaci 2011.11.26. 14:02:53

Sirály! Nagyon sirály!

roxxtar 2011.11.26. 14:04:07

@netlovetta: Van nekem is egy viccem :

Különböző nemzetiségű írók egyszer azt a feladatot kapták, hogy írjanak bármilyen műfajban az elefántról.
A következő művek születtek:
- A német író írt egy tudományos értekezést, melynek címe: Tanulmányok az elefántok életéről.
- A francia író egy rövid, de szórakoztató könyvet írt, címe: Az elefántok nemi élete.
- Az angol író egy gazdagon illusztrált útikönyvet írt, címe: Elefántvadászat Afrikában.
- Az amerikai író egy reklámbrosúrát írt, címe: Hogyan neveljünk fel egy elefántot a kertünkben a család örömére és profitszerzés céljából.
- A zsidó író egy füzetet írt, címe: Az elefánt és az antiszemitizmus.

fakopács 2011.11.26. 14:17:15

@Ottis van Doogom: Bocsi, de úgy tudom nálatok wécépapírból van hiány! :-))

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.11.26. 14:27:02

"a támadó sikerét nem az eredmények, hanem az eredményjelző feletti irányítás biztosítja" mesteri. parádés!!!

messi-asz 2011.11.26. 14:29:25

@mrbloodbunny: és a meccsnek akkor van vége amikor a "világlegjobbfocimestere" a zorbán lefújja...

amig az egész meccset és mindenkit le nem fuj az erdész kemotoxxal...

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.11.26. 14:46:25

"Ennek a kurvák örülnek a legjobban (lásd még: Fidesz frakció). "

Ezen besírtam!! LOL!!

netlovetta 2011.11.26. 14:46:45

@roxxtar: Oké, felsoroltad itt néhány ország íróját vicces íróját, ezen az alapon megtisztelhetted volna az általad szimplán zsidónak nevező írót is azzal, hogy mondjuk izraeli.

Nekem az a csattanó jött volna le, hogy a magyar (fides-közeli) író egy A/4-es lapra ráírja:
- minden liberálbolsikomcsiájemefesbankár elefántot kilőni, MOST!

Üljleegyes!

kvadrillio 2011.11.26. 14:51:51

...HOLNAPTÓL A KORMÁNY Orsós Mercédesz régiség boltjából szerzi be a berendezési bútorait, a külföldi delegációk fogadásához a Józsefvárosi piacról az étkészleteket és a zárjegy-nélküli árkás azonnal ható italféleségeket, a Vateráról a Készenléti Egység téli ruhatárát, és a BÁV-tól a kézi szövésű majdnem perzsa szőnyegeket.......MERT HIRTELEN AKAR FELZÁRKÓZNI A BÓVLI MINŐSÍTÉSHEZ...:).

reccs 2011.11.26. 15:20:09

@roxxtar: azt szeretem bennetek, hogy egyszerűek vagytok, mint egy lepkefing. Annyit is értek.

roxxtar 2011.11.26. 15:36:30

@reccs: Mégis füled farkad behúzod ha meglátsz..

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.26. 16:30:58

Az kimaradt, hogy lehetőleg szarságokra szórjuk el a pénz jelentős részét! (pl.500 mrd Molmrészvény, ami azóta a felét éri).

öreg rája · http://ezsemaz.blog.hu/ 2011.11.26. 16:37:12

Na ezek megint odabasztak...

"....fideszes módosító javaslat, amely Budapestet megyének nyilvánítaná, a kerületekből pedig huszonhárom független település jönne létre, vagyis Magyarország egységes fővárosa száznegyven év után megszűnne."...

index.hu/belfold/budapest/2011/11/26/budapest_megszunesetol_tart_tarlos/

Ringlósztár 2011.11.26. 17:03:25

"Ennek a kurvák örülnek a legjobban (lásd még: Fidesz frakció)" :DDDD

Ringlósztár 2011.11.26. 17:10:45

@roxxtar:
azért erre ne vegyél mérget

roxxtar 2011.11.26. 17:18:16

@Ringlósztár: Ugyanolyanok vagytok. Az első pofon után még fenyegetőztök, kapálóztok. A második után már csak hülyén bámultok és hebegtek. A harmadik után viszont egyből könyörögni kezdtek.. ugyanolyanok vagytok.

Lófasz esti fényben 2011.11.26. 17:28:53

@roxxtar:
hüje fideszes, fideszes hüje

Nyuggervadász 2011.11.26. 18:02:58

@Aszongyaja Zanyósom:
A Hírcsárdán(Hírtv), meg a Visszhang Tv-én (Echo) szinte egy időben láttam egy műsort, mely szerint : nem értik, hogy a felsőbb hatalmak miért engedik meg a sok hülye libsibibsikommancs blogolónak - b ü n t e t l e n ü l - a rémhírterjesztést, miszerint nőtt az államadósság! Holott, az csökkent és nem is kismértékben (hála szeretett kormányunk és Bölcs Vezérünk áldozatos munkájának. "Álddassék " az ő nevük!)
Csak azt felejtették el közölni, hogy 2010-es árfolyammal számoltak!
Ezek után Te csodálkozol azon, hogy a HírtTv úgy tálalja, hogy az emberek Tétényi Éva ellen ágáltak? A tömeg azt skandálta, hogy " új választásokat!" . Ezt pedig Tétényi akarta, a fideszesek nem.
Ennyit a valóságról, és annak fideszes tálalásáról!

tobias2 2011.11.26. 18:09:02

@öreg rája: Ezt a kreténséget már csak brahiból is támogatni kell! A Gellért-hegyet önállósítani kell, Gellérthegyközség néven, szintúgy az Országházat, Országház-dűlőként. Mivel az utóbbi fenntartásáról így magának kellene gondoskodnia, éjjelente sztriptizbárnak lehetne berendezni és a koronát egy éjszakára az a vendég tehetné a fejére, aki a legkirályibb díjat fizeti a lányokért a szeparénak berendezett Vadászteremben. Van még sok hasonló elképzelésem -- havi pár milliárd tanácsadói díj fejében vállalom a részletek kidolgozását az illetékesekkel közösen.

ProvocatePeti 2011.11.26. 18:27:31

@roxxtar: Nem füled-farkad, hanem orrod-farkad! Zsidózni csak pontosan, szépen! Csak rontod a hatást ezzel a finnyáskodással. Ha túlfinomítod, nem lehet megérteni az utalást a zsidókra, és akkor minek az egész? Finomkodni meg amúgy is fölösleges, már elsőre nyilvánvaló volt, mekkora primitív segg vagy.

roxxtar 2011.11.26. 18:47:55

@ProvocatePeti: Ne görcsölj, zsidó származású vagyok

ProvocatePeti 2011.11.26. 19:02:12

@roxxtar: Ahh, pedig azt hittem, egy primitív seggből származol. Zsidóból nem lehet olyan?
Nebazz, most tényleg begörcsöltem!

Lófasz esti fényben 2011.11.26. 19:40:59

@roxxtar:
de szar lehet neked tukorbe nezni

Ottis van Doogom 2011.11.26. 21:47:01

@fakopács: Yeah! Én úgy tud, nálatok pedig van minden WC paperből, kivéve hiány, az van mindenból. És mindkét situation van shit!

Adalberto Gellenzeeri 2011.11.26. 21:49:36

@roxxtar Kedves drága jó barátom. Gondolom három bejegyzésenként kapod a fizudat a szírágótól, úgyhogy most menj dugjál egyet, vagy igyál, vagy kezd el lekaparni a II. kerületi kampányszarjaitokat. Legyél hasznos . Érted ? Persze hogy nem, de ezt a felcsúttojásteszten átesettektől már megszoktuk. De nemsokára könnyebb lesz benneteket felismerni, mert ti hazaáruló rühes kutyák chipet fogtok kapni a bőrötök alá. Valószínűleg az ivarszervetekbe lesz beültetve mert arcotok , bőrötök, nincsen.

Ringlósztár 2011.11.27. 11:24:53

@roxxtar:
Höhöhö.
Ti viszont nagyon hasonlítotok annak a népcsoportnak a bűnözésből élő tagjaira, akik csak akkor mernek emberkedni, ha legalább hárman vannak egy ellen, és az az egy se legyen több 50 kilósnál, mert az veszélyes :DDD

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu