Megszűnése után sem változott a radiocafé hallgatottsága
2011. május 21. írta: Patkó Bandi Rovat: kultúra média zene

Megszűnése után sem változott a radiocafé hallgatottsága

Az AGB elemzése szerint csupán a "statisztikailag kimutathatatlanról" "nyilvánvalóan alacsonyra" változtak a mérési adatok.

Meglepő módon a 98.6-os frekvencián sistergő audionális hangyákat még mindig hallgatják a lelkes rádióhallgatók, akinek egy része a kérdező biztosoknak azt mondta, hogy azt hitte, ez még mindig a deck attack, bár gyanúsan kevés benne a beat. A hallgatók egy másik része pedig azt gondolta, hogy a milliók reggelire műsorát hallgatja, csak nem mert szólni, hogy már megint nem ért egy rohadt szót sem az egészből.
 
A rádióhallgatók egy érdekes csoportját alkotják azok, akik az RTL-KLub elsötétítéseit is nyomon szokták követni. Ezek a szaknyelven "műsor kimaradás turisták" mindig csak olyan helyeken tűnnek föl, ahol valamilyen oknál fogva megszűnik az adás. Hogy ez mennyrie jelentős célcsoport, azt jól mutatja, hogy az ő szórakoztatásukra egyébként hamarosan elkészül az egykori ORTT elsötétítések pornó változata is Szalai Annamária audio kommentárjával és elsötétítésével.

A radiocafé hallgatóinak megoszlása (lásd grafikon):
 
- Azt hittem ez a deck attack
- Azt hittem ez a milliók reggelire
- Bocsiék ma reggel milyen szarok
- Nem hallgatom, nincsen rádióm
- Nem hallgatom, nincsen fülem
- Nem hallgatom, nincs barátom

A bejegyzés trackback címe:

http://hircsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr852917094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

becsoccsent 2011.05.21. 18:26:00

szi elsotetitesevel egyet is ertek, de ahhoz tul kicsi vagyok, hogy a hangjara kepes legyek kicsapni.

salvadore 2011.05.21. 20:17:58

a valóságban ezek alapján a radiocafénak magas volt a hallgatottsága, a hallgatóknak rendkívül jó a zenei érzékük, az átlagosnál magasabb intelligenciával rendelkeznek, gazdasági területen jól képzettek, rádióval jól felszereltek és van barátjuk. a végét viszont elszúrtátok: már nincs barátjuk...

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2011.05.23. 00:25:57

@salvadore: "a hallgatóknak rendkívül jó a zenei érzékük, az átlagosnál magasabb intelligenciával rendelkeznek, gazdasági területen jól képzettek, rádióval jól felszereltek és van barátjuk"

Furcsa. Szerénytelenség nélkül kijelenthetem, hogy ez rám mind igaz, mégsem hallottam soha erről a Radiocaféról.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.05.24. 13:18:05

NESTÁT AKAROM!!!!!!!

meg puzsért. meg mcmenemyt. meg hajóst. meg az egész radiocafét úgy, ahogy volt.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu