Elfogytak a fideszesek - leállhatnak a kinevezések
2010. június 15. írta: Milfajt_Ferkó Rovat: politika határon innen

Elfogytak a fideszesek - leállhatnak a kinevezések

Az életkor leszállítása után a cserkészekre is várnak feladatok

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke után egyelőre elfogytak a fideszesek, így elképzelhető, hogy MSZP-sek, sőt végső esetben szakértők kerülhetnek más fontos pozíciókba. Informátoraink szerint óriási a kétségbeesés a párt berkein belül, mivel 30 pozíció van, amit nem tudnak egyelőre betölteni.

Elképzelhető emiatt, hogy a köztársasági elnök másodállásban lesz például a PSZÁF elnöke, az ORTT-t és az Atomenergia Hivatalt pedig Szalai Annamária alatt vonják össze. Az alkotmánybírák esetében is okozhat gondot a fideszesség, mivel több jelölt nem volt hajlandó kitölteni a Mennyire fideszes vagy? tesztet az erre fenntartott Facebook oldalon. A számos alkotmánymódosítás miatt elképzelhető, hogy Sólyom László sem vétózhat meg többet törvényt, vagy pedig az a még drasztikusabb módosítás, hogy minden június 10-étől július 10-ig nem lehet Sólyom László a köztársasági elnök.

A fontosabb helyettes államtitkári posztoknál már volt rá példa, hogy határon túli hivatalnokokat kellett honosítani, de felmerült az is, hogy leszállítják a köztisztviselői korhatárt 14 évre, így néhány cserkészcsapattal feltölthető lenne az erősen foghíjas gárda. A Fidesznek azonban lassan az önkormányzati választáson aratandó elsöprő győzelemmel is meg kell bírkóznia, ezért is előnyös a kevesebb önkormányzati képviselő, ennek ellenére már több tucat átlagpolgárt iskoláztak be fideszes továbbképzésekre, hogy alkalmasak legyenek indulni a hamarosan megnyíló önkormányzati pozíciókért.

Zajlik továbbá az átvilágítás is Kubatov Gábor listája alapján, a végső cél az, hogy közért pénztárosig lemenőleg csak fideszesek legyenek pénzközeli pozíciókban. Az sem kizárt, hogy további fideszeseket a Network 21 módszerével szervezik be, családi vacsoráknak álcázott termékbemutatókon.

A bejegyzés trackback címe:

http://hircsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr102680056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Zolee 2010.06.15. 11:19:19

Ha az egész ország Fideszes lenne akkor minden helyre kerülhetne ember és akkor megszünne végre a munkanélküliség...

odi ado adi 2010.06.15. 16:14:42

ezen még röhögni sem tudok, szóról szóra ez zajlott le 1948-ban, a kommunista puccs után

blz42 2010.06.16. 23:48:06

és ha a magyarországi pozíciók beteltek, akkor neki kell állni a Kárpát-medence, majd Európa fontosabb tisztségei betöltésének

Limonádé Joe 2010.06.26. 01:05:39

odi ado adi! Pe3dig másodjára ismétlődő eseményeken már csak röhögni lehet.. ha engedik... :-)

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu