A Nóta kívánságműsor sztárja gyilkolni akart
2009. szeptember 22. írta: Milfajt_Ferkó Rovat: bulvár vér

A Nóta kívánságműsor sztárja gyilkolni akart

folk300Rabacs-Novai Álmos: Rabacs-Novai, az első hat évtizedcímű könyvében vall a kábeltelevíziózásba torkolló nótaénekesi pályafutásáról. Rabacs-Novai megdöbbentő nyíltsággal és öniróniával számol be a kalandos évtizedekről, és egy teljesen friss, a televíziózást megújító műfajról, a Nóta kívánságműsorról.

Ellopott strófák, hamis hangok, playback-gyanús fellépések sorjáznak a 72 oldalas könyv hasábjain, amelyből 30 oldal kép. Megtudhatjuk, hogy hogyan akarta agyonverni egy flair székkel pályatársát, Palugyai Jánost azért, mert jobbnak nevezte a Haknibár Attilával című műsort, a Nóta kívánságműsort „balkáni Kívánságkosárnak” degradálva. Kiderül, hogy hogyan tanult meg a kamerába nézni, miközben énekel, és arról is lehull a lepel, hogy honnan szervezik a nyugdíjasokat a stúdióba, akár négyes-ötös csoportokban is. Rabacs-Novai, aki hangját egy ismeretlentől örökölte, elmondja, hogy azért nem ment el apja temetésére, mert nem tudta kicsoda, valamint két ELMÜ-vel folytatott, őt tiltott áramvételezéssel vádoló perét is hihetetlen részletességgel tárja az olvasók elé.

A könyvet megvásárlók még egy bankszámlakivonatát is megtekinthetik, amin 4,5 millió forintot meghaladó vagyona található. Sőt bekerült az első haknigázsi átvételéről szóló elismervény is. Aki kíváncsi rá, miért nem találkozott Rabacs-Novai Korda Györggyel és hogyan jutott el Pécelre 1969 szilveszterén, feltétlenül vásárolja meg a könyvet.

A bejegyzés trackback címe:

http://hircsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr242679936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu